25 de novembre del 2008

Comença a ser habitual que els meus viatges no durin més de dos dies (la economia no dóna per a més).
Després d'un Reus- París- Londres- París, la següent parada ha estat Menorca.
Ja se que el mes de novembre no seria l'època més indicada per visitar aquest racó encantador del mediterrani, però les oportunitats s'han d'agafar al vol, i acostumo a accepta totes les invitacions que em fan. Així que m'he passat el cap de setmana de tour, càmera en mà a la caça de la fotografia més bucòlica possible, comprant avarques, gaudint de la bona gastronomia i un ambient familiar molt acollidor.
Recomennació per a golosos:la gran varietat de rebosteria menorquina ...mmmmmmmmmmm.


Empieza a ser habitual que mis viajes no duren más de dos días (la economía no da para más). Tras un Reus- París- Londres- París, la siguiente parada ha sido Menorca.
Ya se que el mes de noviembre no sería la época más indicada para visitar este rincón encantador del mediterráneo, pero las oportunidades hay que cogerlas al vuelo, y yo soy de las que acepta todas las invitaciones que le hacen. Así que me he pasado el fin de semana de tour, cámara en mano, a la caza de la fotografía más bucólica posible, comprando avarcas, disfrutando de la buena gastronomía y un ambiente familiar muy acogedor.
Recomendación para golosos: la gran variedad de repostería menorquina ...mmmmmmmmmm.